Werken bij MareVisie
Op zoek naar een baan waarbij je als projectleider de verantwoordelijkheid neemt om van projecten een succes te maken? En wil je hierbij gebruik maken van je technische achtergrond? Of wil je eerst beginnen als project ondersteuner om de kneepjes van het vak te leren? MareVisie biedt mogelijkheden voor mensen met jouw profiel!

Bij deze ben je uitgenodigd om je te laten informeren over projectmanagement in de technische sector. Daarnaast maken we graag kennis met je om samen te ontdekken wat jouw potentiële rol bij MareVisie kan zijn.

MareVisie stelt organisaties in staat om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een vraagstuk, het startsein om MareVisie in te schakelen. Dit doen wij met een team van circa 20 collega’s. Waarbij de meeste van ons op tijdelijke basis ingezet zijn bij onze klanten. Meer weten over het team?

Bekijk onze vacatures, we heten je graag welkom in de wereld van MareVisie

VACATURE: ICT PROJECTENGINEER

MareVisie groeit! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met affiniteit voor projectmanagement. Ben jij in HBO/WO afgestudeerd in IT, communicatief vaardig en geïnteresseerd in het ontwikkelen van applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als ICT project engineer zal je het projectteam gaan ondersteunen op verschillende ICT vlakken. Je taken zullen onder andere bestaan uit:

  • Het verder ontwikkelen van eigen IT producten
  • Het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke front-ent m.b.v de relevante beschikbare technologie zoal Microsoft en/of open source.
  • Verdere software ontwikkeling in C# en ASP.NET
  • Ondersteunen of uitvoeren van de communicatie tussen het project en betrokken stakeholders
  • Het bewaken van de volledigheid en de kwaliteit van de aangeleverde producten op basis van de door de projectleider vastgestelde normen.

Je wordt een onderdeel van het MareVisie team waarbij MareVisie een boost zal geven aan jouw carrière. Je zal je verder gaan ontwikkelen op het gebied van projectmanagement en ICT. Je krijgt de mogelijkheid voor het volgen van verschillende trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met marktconform salaris.

Een afgeronde opleiding, werkervaring in het gebied ICT en ervaring met C#, Angular Js, en Bootstrap is een pré.

ZOEK JIJ EEN DUURZAME EN ENERGIEKE AFSTUDEEROPDRACHT OF STAGEPLAATS?

En ben je heb je interesse in techniek? Dan zoeken wij jou!

Voor een nieuw initiatief is Marevisie op zoek naar een afstudeerder of stagiair die het interessant vindt om het grensvlak van business en techniek op te zoeken.

De opdracht:
Je gaat met een technische bril kijken naar de huidige mogelijkheden van energietransitie. Waarin we willen onderzoeken of Marevisie met een bedrijfskundig of planmatig aanpak bedrijven, gemeenten of provinciën kan ondersteunen bij een volgende stap in de energietransitie.

Wat verwachten wij van je?
– Je hebt of volgt een technische, bedrijfskundige of marketing opleiding op HBO of WO niveau.
– Je bent geïnteresseerd om op dit grensvlak te werken en wil helpen om de dienstverlening gerelateerd aan projectmanagement verder uit te werken en aan de man te brengen.

Natuurlijk helpen wij je waar nodig en ga je samenwerken met tenminste 3 ervaren collega’s op het gebied van business development, project management & marketing.