Soepel Afstuderen met behulp van Projectmanagement technieken

Loop jij vast met je afstudeeropdracht, of ben je op zoek naar meer structuur in je aanpak? Met onze workshop ‘Afstuderen met projectmanagement’ geven wij jou handvatten voor je afstudeeropdracht.

Succesvol een project opzetten en coördineren is een vak op zich. MareVisie is hierin gespecialiseerd.
Wij passen dit toe op technische en IT projecten. Projectmanagement komt in allerlei situaties terug, bijvoorbeeld tijdens het afstuderen! Aangezien wij ook een aantal studerende collega’s hebben en wij regelmatig workshops geven aan studieverenigingen, weten we dat projectmanagement skills heel nuttig zijn voor studenten!

Afstuderen heeft veel overeenkomsten met projectmanagement. Tenslotte heeft elk project een doel, opdrachtgever, acceptatiecriteria een aanpak en een planning. Regelmatig struikelen afstudeerders op het laatste punt: een planning, het plan van aanpak. Een plan van aanpak is belangrijk voor jezelf, maar ook als communicatiemiddel met je begeleider.
Samen gaan we in op de doelen, bepalen we wie je opdrachtgever is en wat de acceptatiecriteria zijn. Maar ook heel belangrijk en vaak het grootste struikelblok onder menig student: wat is je aanpak en hoe ga je plannen?

Tijdens deze workshop delen we handige en laagdrempelige projectmanagement tips, die je direct kan toepassen op jouw opdracht!

Prijs: € 750,00 ex BTW
Duur: 3 uur
Resultaat: Praktische en direct toepasbare tips

 

Inzicht in je afstudeeropdracht en toepasbare tips!

Gerealiseerde projecten