QuickWin duurzaamheid

In kleine stappen, groots in duurzaamheid. Met onze Quickwin duurzaamheid bent u klaar voor de toekomst. Toekomstbestendig en daarmee duurzaam ondernemen brengt verandering met zich mee. In kleine stappen helpen we bij de verandering en maken we je duurzaamheidvisie hapklaar en inzichtelijk. In twee workshops van een dagdeel, heeft u een complete visie voor een duurzame bedrijfsvoering.

Dagdeel 1 Veranderkracht
Toekomstbestendig en daarmee duurzaam ondernemen brengt verandering met zich mee. Hoe staat het met de veranderkracht van jouw onderneming? In deze workshop zorgen we voor bewustwording van duurzaamheid binnen de organisatie. Gezamenlijk bepalen we de ‘Why’, ‘How’ en ‘What’ van de organisatie. Dit legt het fundament van jullie motivatie, drijfveren en ambitie met betrekking tot duurzaamheid. In de maanden en jaren die volgen, wordt deze visie steeds aangescherpt en mogelijk nog aangevuld.

Dagdeel 2 Klaar voor start
In deze workshop identificeren en classificeren we gezamenlijk de duurzaamheidskansen, en maken we concreet welke projecten en initiatieven er opgestart gaan worden. We stellen de doelen en prioriteiten vast op basis van de beschikbare middelen (tijd, geld) en de gewenste impact. Met een ‘heatchart’ wordt dit visueel gemaakt, zodat iedereen hetzelfde beeld heeft waar aan gewerkt gaat worden.

Het resultaat van deze workshop is een uitgewerkte visie, die ontstaan is uit de intrinsieke motivatie van uw organisatie. Als actieplan ligt er een roadmap met projecten die gestart kunnen worden, met een afweging van kosten versus de toegevoegde waarde. Zo bent u klaar voor een duurzame toekomst.

Prijs: € 3.500, 00 ex BTW
Duur: 2 dagdelen
Het resultaat: Fundament duurzaamheid en een heatchart van projecten en initiatieven


Een uitgewerkte visie, die ontstaan is uit de intrinsieke motivatie van uw organisatie. Die als basis dient voor zowel de externe als interne communicatie. Zo bent u klaar voor een duurzame toekomst. 

Gerealiseerde projecten