Raad van advies

De Raad van Advies adviseert de directie op diverse gebieden en fungeert als sparringspartner.

MareVisie wil groeien maar wil dat op een gedegen manier doen met behoud van kwaliteit en aandacht voor de klanten. Onze raad van advies ondersteunt hierin. De raad komt tenminste 2 keer per jaar bij elkaar om de strategische ontwikkeling en de bijhorende doelstellingen te toetsen. Hiermee krijgen we met een blik van buitenaf waardevolle adviezen.

Arno Nienhuis

Kennis en kunde op het gebied van Social en Artificial Intelligence inzetten om bedrijven te helpen hun dienstverlening naar de klanten te verbeteren. Actieve interactie met de omgeving is voor bedrijven van belang om een bestendige toekomst te bouwen en continuïteit te realiseren.

Arno Nienhuis, een afgestudeerd commerciële economie en ICT met een mooi trackrecord op het gebied van sales en partner management bij grote ICT leveranciers. Hiermee, en als voormalig verantwoordelijke voor Talent Solutions bij LinkedIn, heeft hij veel expertise op het gebied van socials en AI. Momenteel is hij werkzaam bij Okta een platform voor customer identity.

Jan Willem van der Marel

Kennis van klant en bedrijfsprocessen inzetten om bedrijven te helpen bij hun strategische ontwikkeling en de vertaling van de strategie naar de dagelijkse operatie.

Jan Willem van der Marel, afgestudeerd wiskundige aan de technische universiteit Delft met een stevige track record in vastgoed, woning corporaties en bouw. Hij heeft zowel directie- als Raad van Bestuur functies bekleed.

Momenteel adviseert hij woningcorporaties, vastgoedfondsen en gemeenten op het gebied van strategie, beheer en onderhoud van hun vastgoed portefeuille. Als ondernemer houdt hij zich ook bezig met het (her)ontwikkelen en beheer van vastgoed.

 

Deze bedrijven gingen u voor