Ons team

Bijna iedereen die bij ons komt werken of waarmee wij samenwerken, komt direct of indirect uit ons netwerk. Door mogelijke kandidaten bij ons uit te nodigen voor één van onze activiteiten, of gewoon een goed gesprek, kijken wij naar de match. MareVisie bestaat uit diverse professionals. Al onze professionals hebben een afgeronde opleiding aan een technische universiteit en aantoonbare achtergrond, ervaring en opleiding op het gebied van projectmanagement en projectengineering. Wij zijn sterk in onze eigen disciplines, zijn vakinhoudelijk gedreven, diep gespecialiseerd, breed georiënteerd, professioneel en we gaan voor resultaat. Maar altijd met elkaar. Een agile aanpak zit in ons DNA.

Welkom in de wereld van MareVisie.

Van origine is oprichter Ralph van Houdt een officier der mariniers. Dit zie je terug in de normen en waarden binnen MareVisie. Op menselijk vlak zijn wij rechtdoorzee. We zijn open, transparant en houden niet van geneuzel en werken goed samen. We combineren gezond boerenverstand met technisch inhoudelijk vakmanschap.

Ook buiten MareVisie is ons team veelzijdig, inventief en resultaatgericht. Zo is de een scheidsrechter op het hockeyveld, is de ander fotograaf of programmeur. Tijdens de lunch zijn sport en milieu belangrijke gespreksonderwerpen. En is onze favoriete maaltijd tijdens onze teammeetings Indisch.

Zo leergierig als we zijn, duiken wij regelmatig in nieuwe onderwerpen of trends, lopen we met elkaar mee en maken gebruik van online en volgen met regelmaat trainingen of cursussen. Zo wordt elk teamlid een gewaardeerd ‘MareVisist’!

Netwerken vinden wij heel belangrijk, we zijn actief of social media en hebben korte lijnen met studenten vanuit de TU Delft. Bovenal zijn we gedreven en bedreven ‘LinkedInners’. Maak kennis met onze collega’s en voel je vrij om via LinkedIn met ons te connecten.