Ons netwerk

Bijna iedereen die bij ons komt werken of waarmee wij samenwerken, komt direct of indirect uit ons netwerk. Door mogelijke kandidaten bij ons uit te nodigen voor één van onze activiteiten, of gewoon een goed gesprek, kijken wij naar de match. MareVisie werkt graag samen met opdrachtgevers, partners, universiteiten, start-up’s, sportclubs, deskundigen en netwerk organisaties.

Wij werken in een netwerk met andere ondernemers en professionals om een sterk aanbod te kunnen bieden en omdat de dynamiek inspireert! Wij vinden het belangrijk om verschillende kwaliteiten samen te brengen en daarmee elkaars ideeën en expertise te versterken. Daarmee creëren wij meer variatie in ons aanbod. Ook partner worden of opgaan in ons netwerk?

Technische Universiteit Delft

www.tudelft.nl

De relatie met MareVisie bestaat al langere tijd. Veel van de medewerkers en oud-medewerkers van MareVisie zijn afgestudeerd aan de TU Delft.

Oppidum B.V.

www.oppidum.nl

Oppidum is een bureau dat zich richt op advisering, training, programma-, project- en interimmanagement. Oppidum is onze huisopleider op gebied van projectmanagement. 

Berlak ICT

www.berlak.nl

Berlak ICT ontwikkelt direct toepasbare ICT oplossingen om bedrijfsprocessen en veranderingen te ondersteunen.
 

Bluebird Consultant

www.bluebird-consultant.nl

Bluebird Consultant heeft veel ervaring op het gebied van (offshore) olie en gas en in de scheepsbouw.

 

Studenten Rugbyclub Thor

www.srcthor.nl

Rugby is een teamsport waarbij, net als in projectmanagement, communicatie, samenwerking en leergierigheid belangrijk zijn. MareVisie is sinds 2006 MareVisie de vaste sponsor.

Studenten Reisvereniging AEGEE-Delft

www.aegee-delft.nl

AEGEE houdt zich naast reizen ook bezig met persoonlijke ontwikkeling d.m.v. interessante workshops. Hierbij komen skills die ook voorkomen in projectmanagement vaak naar boven. MareVisie is sinds 2022 de vaste sponsor van AEGEE-Delft.