Over MareVisie

De wereld van MareVisie

MareVisie is een projectmanagementbureau en helpt bedrijven strategie te ontwikkelen, en deze te realiseren door de juiste projecten te definiëren en uit te voeren. MareVisie stelt organisaties in staat om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een vraagstuk; hét startsein om MareVisie in te schakelen. Samen stellen we een duidelijk doel vast en zoeken we naar een passende oplossing. Wij zijn in hart en nieren een mensenbedrijf, projectmanagers gericht op techniek.

Wij zijn een ontmoetingsplaats, een projectmanagementbureau waar mensen met verschillende competenties, van uiteenlopende bedrijfstakken en universiteiten, bij elkaar komen. Want ons werk en ons bedrijf gaat om mensen, dat laten wij dan ook zien door in gesprek te blijven met elkaar en inhoud en invulling te geven. Wij hebben een open feedbackcultuur. Vanuit die cultuur bouw en her bevestig je continu wie je met elkaar bent en waar je voor staat. Deze vorm van samenwerking leidt tot waardevolle inzichten en creatieve oplossingen.

Onze experts excelleren dan ook in het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht. MareVisie projectmanagement kan uw organisatie ondersteunen bij de inrichting, professionalisering of ondersteuning daarvan. Het resultaat? Een efficiëntere en effectievere uitvoering van uw projecten waardoor de slaagkans groter is en de kosten lager zijn.

Laat u vandaag nog inspireren door onze aanpak!

Vertrouwen & betrouwbaar | Resultaatgericht & samenwerken | Verbinden & samenwerken |
Passie & van elkaar leren

VISIE

In de wereld van MareVisie volgen technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller op. Hierdoor ontstaat een kloof tussen mens en techniek, die aanspraak doet op het aanpassingsvermogen van de organisatie en het individu. Onze experts excelleren dan ook in het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht.

MareVisie is betrouwbaar, verbindt, werkt samen en geeft vertrouwen. We zijn resultaatgericht en gaan voor kwaliteit.

 

MISSIE

MareVisie geeft uw bedrijf de regie over verandering, zorgt voor balans en houdt uw medewerkers aangesloten. We verbinden mensen en technologie met passie en persoonlijke aandacht.

STRATEGIE

We gaan met klanten partnerschap aan voor de lange termijn waardoor we kwaliteit kunnen leveren.

We benutten talent en creëren de ruimte om dit verder te ontwikkelen.

Wij focussen op resultaat en continuïteit in onze dienstverlening naar klanten en in de samenwerking met onze strategische partners.

Deze bedrijven gingen u voor