Events

Wilt u zich inhoudelijk verdiepen in relevante (technische) ontwikkelingen in de maatschappij? Of juist uw kennis over een bepaald onderwerp vergroten? Of wil je al tijdens je studie meer kennis opdoen over specifieke technische onderwerpen? Regelmatig hebben wij events of kennissessies waaraan mensen uit ons netwerk kunnen deelnemen. Kijk op onze kalender voor de reeds geplande bijeenkomsten.

Trainingen, workshops en cursussen

MareVisie is een ontmoetingsplaats waar mensen met verschillende competenties uit verschillende sectoren bij elkaar komen. Ons werk, ons bedrijf en ons netwerk draait op mensen. Dat zie je terug in hoe we met elkaar en klanten om gaan. We gaan graag het gesprek aan en juichen afwijkende meningen toe. Geïnteresseerd als we zijn, duiken wij regelmatig in nieuwe onderwerpen of nieuwe trends. We willen er meer van weten om het in het dagelijks werk te kunnen gebruiken. Wij delen onze kennis graag en geven daarom met regelmaat trainingen, workshops of cursussen op het gebied van projectmanagement, product gericht werken, planning, team vaardigheden en strategie ontwikkeling.

Kalender 2021

Woensdag 13 april 16.30 – 18.00 uur

MareVisie Duurzaamheidscafé (online)
Woensdag 18 mei november 16.30 – 18.00 uur

MareVisie Duurzaamheidscafé (online)

 

Experts insights

Wij werken samen met andere bedrijven en professionals om een sterk aanbod te kunnen bieden en omdat de dynamiek inspireert! Wij vinden het belangrijk om verschillende kwaliteiten samen te brengen en daarmee elkaars ideeën en expertise te versterken. In een professionele omgeving gaan we inhoudelijk in gesprek over relevante onderwerpen. U kunt hierbij denken aan opdrachtgeverschap, energietransitie en verduurzaming, Agile project management en Smart city.

Het doel is dat eenieder zich per onderwerp vooraf verdiept. Op zo’n bijeenkomst staat leren en sparren met elkaar hoog in het vaandel. Voor specifieke expertise maken we gebruik van professionals om onze skills verder te vergroten. Zo krijgen we inzichten in het onderwerp en worden we langzaamaan misschien wel zelf de expert. We delen de opgedane inzichten op onze website en social media kanalen. Daarmee bereiken we een nog grotere groep professionals.

Door het publiceren, reageren en delen, in de digitale wereld creëren we samen onze eigen merknaam op internet. Dat is van belang bij het profileren van deskundigheid op een bepaald gebied zodat klanten die informatie ook kunnen vinden. Meldt u aan voor deelname aan een volgend  MareVisie Expert insights bijeenkomst.

Deze bedrijven gingen u voor