Nieuws

Wij houden ons netwerk, onze klanten en collega’s graag op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en techniek. Via blogs en onze artikelen blijft u op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen van MareVisie.

Trainingen en workshops

Wij delen onze kennis graag en geven daarom met regelmaat trainingen, workshops of cursussen op het gebied van projectmanagement, product gericht werken, planning, team vaardigheden en strategie ontwikkeling. Bekijk onze kalender voor de laatste events, bijeenkomsten en trainingen.

Experts insights

Wij werken samen met andere bedrijven en professionals om een sterk aanbod te kunnen bieden en omdat de dynamiek inspireert!  Met onze Experts insights houden wij in een professionele omgeving inhoudelijk gesprekken en bijeenkomsten over relevante onderwerpen.Wij vinden het belangrijk om verschillende kwaliteiten samen te brengen en daarmee elkaars ideeën en expertise te versterken. Het doel is dat eenieder zich per onderwerp vooraf verdiept. Op zo’n bijeenkomst staat leren en sparren met elkaar hoog in het vaandel. Voor specifieke expertise maken we gebruik van professionals om onze skills verder te vergroten.

Vertrouwen & betrouwbaar | Resultaatgericht & samenwerken | Verbinden & samenwerken |
Passie & van elkaar leren

Deze bedrijven gingen u voor