Nucleair

Wij onderscheiden ons door projecten te managen die in het nucleaire domein complex zijn door regelgeving, hoge kwaliteitseisen en multidisciplinaire technische oplossingen. Wij bieden ondersteuning in nucleair medisch onderzoek. MareVisie heeft daarbij ervaring met installatiewijzigingen en proces wijzigingen en de communicatie richting de overheid waaronder: vergunningswijziging, MER en VGB-aanvragen. Veel van onze collega’s hebben een relevante opleiding afgerond, waaronder aan het Reactor Instituut van de TU Delft. Zij borgen via de directe link met NRG, Thorizon en andere partners in ons netwerk het continue uitwisselen van relevante kennis en frisse inzichten.

De productie van isotopen is cruciaal voor medische behandeling en onderzoek. Het wordt ingezet bij het stellen van een diagnose van verschillende ziekten maar ook de bestrijding daarvan. Daarnaast vormt kernenergie een belangrijk onderdeel van de wereldwijde energiemix en zijn er volop ontwikkelingen gaande om een nieuwe generatie reactoren op de markt te brengen (de zogenaamde ‘Gen-IV’ reactoren). MareVisie kent het belang van de nucleaire sector en de toepassingen van haar producten. Daarom draagt zij met haar collega’s bij aan projecten waarbij procesoptimalisatie, veiligheid en het verminderen van afval centraal staan.

Door onze unieke combinatie van een technische achtergrond en expertise in verandermanagement is MareVisie dé schakel tussen de specialisten en de opdrachtgevers binnen uw organisatie. Iedere MareVisie professional heeft een relevante WO opleiding en een aantal met een nucleaire specialisatie. Deze inhoudelijke kennis levert toegevoegde waarde op het gebied van projectmanagement.

Deze nucleaire bedrijven gingen u voor

Deze bedrijven gingen u voor