Hightech

De wereld van startup’s en advanced technology concentreert zich binnen Europa in het zogenoemde ‘TristateCity’. Het gebied tussen Amsterdam, Brussel en Düsseldorf omvat vijftien van de beste 150 universiteiten en heeft het hoogste percentage hoogopgeleiden ter wereld! Hier ontwikkelen startup’s zich graag.

Daarom is de TU omgeving in Delft een perfecte wereld voor startups en Hightech bedrijven. Vaak hebben deze bedrijven innovatieve concepten, die doorgaans gebruik maakt van moderne technologie. Deze bedrijven zijn ambitieus. En opereren zij vaak in kleine teams met een platte structuur waar de managers ook collega’s zijn.

Hierbij is er geen formele hiërarchie, waardoor het moeilijk is om ‘nee’ te zeggen. Daarbij is de echte uitdaging voor een goede projectmanager om een manier te vinden om niet ‘ja’ te zeggen tegen elk verzoek. Zonder een indruk te geven van verlies van samenwerking of kameraadschap met het team. Wanneer prioriteiten en plannen van het bedrijf duidelijk zijn, schept dit een beter beeld voor medewerkers. Hiermee kunnen ze beter inspelen op veranderingen. Daardoor wordt het resultaat en de snelheid waarmee dat bereikt wordt groter.

MareVisie levert een bijdrage aan een aantal mooie startup’s en hightech bedrijven. Hierbij wordt de kloof van onderzoek en ontwikkeling naar een gewenst product stapsgewijs gedicht. Dit doen we door het inzetten van technische projectmanagers met een academische achtergrond. Zij zijn heel goed in staat om zich voldoende in de technische materie te verdiepen. Tegelijkertijd houden zij de helikopter view om een goede planning te maken.

MareVisie ondersteunt hightech bedrijven, start-up’s en scale ups in proces- en projectmanagement. Het doel hiervan is om die bedrijven succesvol projecten en producten op te laten leveren. Zo moet de niche doorgroeien naar een volgende stap.

 

Ondersteuning nodig of wenst u meer resultaat? Neem contact op

Deze bedrijven gingen u voor