Technische projecten

MareVisie kenmerkt zich door een portfolio van veelal technische projecten. Door onze unieke combinatie van een technische achtergrond en expertise op het gebied van verandermanagement is MareVisie dé schakel tussen de specialisten en de opdrachtgevers binnen uw organisatie.

Iedere MareVisie professional heeft een WO opleiding in het technisch domein. En MareVisie heeft een sterke binding met de TU Delft. Vandaar dat onze projecten vaak van technische aard zijn. Dat levert een continue stroom van relevante kennis en frisse inzichten op. De specialisten van MareVisie excelleren in het verbinden van mens en techniek met passie en persoonlijke aandacht. Onze experts zijn in de basis al goed opgeleid waardoor ze technisch inhoudelijk goed mee kunnen komen. Daarbovenop brengen ze hun kennis van projecten en projectmatig werken in.

Eén van onze technische expertise gebieden is de nucleaire sector. Hier dragen wij bij aan projecten op het gebied van procesoptimalisatie, veiligheid, nieuwe ontwikkelingen en innovatie. Hieronder valt ook het uitwerken, voorbereiden en implementeren van technische modificaties aan installaties. Niet alleen binnen de nucleaire sector zijn wij actief maar ook in tal van andere sectoren hebben wij technische projecten en wordt de technische expertise van MareVisie ingezet zoals: Waste & Recycling, Hightech Energietransitie en ICT.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Gerealiseerde projecten