Processen

Ieder bedrijf draait op bedrijfsprocessen. Hoe efficiƫnt deze processen zijn en hoe goed deze beschreven en/of ingericht zijn, verschilt per bedrijf. Projectmatige veranderingen grijpen in op deze bedrijfsprocessen. Onze experts kijken graag met u mee hoe deze aan te passen en/of te optimaliseren. Hierbij kijken we naar doorlooptijden, welke kwaliteitscontroles nodig zijn voor de gewenste procesflow en de juiste output.

Maar processen staan niet op zichzelf, ze dienen de organisatiestrategie te ondersteunen en de organisatie goed bestuurbaar te houden. IT ondersteunt de processen en de mensen die ze uitvoeren. Met onze aanpak zorgen we voor een betere samenhang tussen de processen.

Voor de primaire processen (core business), is het van belang om goed te weten welke dienst of welk product er geleverd dient te worden. Op basis daarvan geven we een gedegen advies met een passend uitgewerkt projectvoorstel. De secundaire (ondersteunende) processen vallen niet onder de core business, maar zijn wel van belang. Elke organisatie heeft zijn eigen karakteristieken maar veel van de processen hebben in basis vergelijkbare kenmerken. Dat zien we o.a. terug bij de basis processen op het gebied van Finance, Procurement, Logistics en Sales.

MareVisie is goed op de hoogte van de interne processen, de producten en diensten, die binnen die sectoren geleverd worden. Dat levert de klant direct een goede sparringpartner op, waardoor we gezamenlijk de projecten kunnen vormen met realistische doelen binnen haalbare deadlines.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Gerealiseerde projecten