Expertise

De projectmanagement expertise van MareVisie wordt ingezet als organisaties zelf niet die expertise in huis hebben. Of als de dagelijkse operatie zoveel tijd vraagt dat er tegelijkertijd nog een project naast doen niet mogelijk is of bij capaciteitsgrebrek.  Dat zijn de momenten om de specialisten van MareVisie in te schakelen.

Wij helpen organisaties om succesvol projectmatig te werken. Iedere opdracht begint met een probleem of een vraagstuk. MareVisie gaat aan de hand hiervan op zoek gaat naar een passende oplossing. Dat kan de tijdelijke inzet van een MareVisie project of interim manager zijn maar ook project management ondersteuning op een reeds lopend project. In de meeste sectoren worden projecten gestart om de organisatie naar een ‘next level’ te helpen, de ‘efficiency’ te verbeteren, nieuwe markten te ontdekken, of nieuwe diensten en producten te ontwikkelen. Elke branche of sector worden projecten opgestart en gerealiseerd, maar dit is slechts voor een enkeling als core business weggelegd. Onze expertise, ongeacht de branche, zit met name in processen, IT en techniek.

De experts van MareVisie

De experts van MareVisie excelleren in het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht. Onze experts zijn hoog opgeleid, het merendeel WO (technisch) met aanvullende opleiding op het gebied van project en proces management. Dat helpt als specifieke projecten ook inhoudelijke inbreng vragen. Er is een brede kennis van bedrijfsprocessen en specifieke markten. Die kennis maakt het mogelijk om snel te kunnen begrijpen waar het project aangrijpt en hoe de verbetering het beste gerealiseerd kan worden.

Onze collega’s werken met de met de verschillende projectmanagement methodieken zoals PRINCE2, SCRUM en Agile. Daarbij hebben we ervaring met verschillende projectplannings methodieken.

Als er binnen uw organisatie al een projectmanagement methode wordt gebruiken we die als basis. Waar nodig geven we daar advies over.

Onze medewerkers hebben een groot aanpassingsvermogen, zijn proactief en flexibel. De aanvullende training in projectmanagement competenties zoals IPMA en soft-skills op het gebied van communicatie ondersteunen de projecten ook vanuit andere invalshoeken. Projecten zijn immers voor een groot deel ‘mensenwerk’, en het succes van het project hangt in grote mate af van het goed functionerend team

Wij denken met u mee en kunnen op tijdelijke basis veel werk uit handen nemen.

Deze bedrijven gingen u voor