MareVisie Voorschoten

MareVisie – Projectmanagement Voorschoten, Leiden en omgeving – Zorgt voor balans binnen uw projecten.

Heeft u het idee dat uw projecten vastlopen? MareVisie staat klaar voor projectmanagement in Voorschoten, Den Haag en Leiden. Samen met u gaan we dieper in op het vraagstuk en zoeken we naar een passende oplossing.

MareVisie is een projectmanagementbureau en helpt bedrijven om hun strategie te ontwikkelen. En deze te realiseren door de juiste projecten te definiëren en uit te voeren. MareVisie geeft uw bedrijf de regie over veranderingen en houdt uw medewerkers aangesloten en in balans. Door het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht.

 

MareVisie is betrouwbaar, verbindt, werkt samen en geeft vertrouwen. We zijn resultaatgericht en gaan voor kwaliteit.

 

Onze experts excelleren in het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht. MareVisie kan uw organisatie ondersteunen bij de inrichting, professionalisering of ondersteuning daarvan. Het resultaat? Een efficiëntere en effectievere uitvoering van uw projecten waardoor de slaagkans groter is en de kosten lager zijn.

 

Vertrouwen & betrouwbaar  | Resultaatgericht & samenwerken  | Verbinden & samenwerken | Passie & van elkaar leren

 

 

Projectmanagement Voorschoten

Wat is projectmanagement? Projectmanagement is de term die gaat over het efficiënt beheersen van projecten. Het op een slimme manier beheren van projecten is van belang voor elke organisatie die projectmatig werkt. Door gebruik te maken van projectmanagement wordt uw organisatie efficiënter en zal daardoor sneller en hogere kwaliteit doelstellingen bereiken. Het uitvoeren van een project bestaat over het algemeen uit enkele fases. Van voorbereiding en planning tot uitvoering en afronding. Bij ieder project wordt er gezocht naar een passende werkwijze. Op zoek naar projectmanagement in Voorschoten, Den Haag of Leiden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

 

MareVisie Werkgebieden     

Bent u op zoek naar Projectmanagement in Voorschoten en werkzaam binnen de sector: Energietransitie, Nucleair, ICT & ERP, Waste & Recycling of Hightech? Dan bent u bij MareVisie aan het juiste adres. MareVisie helpt bedrijven met het ontwikkelen van een strategie en helpt daarnaast deze te realiseren door projecten te initiëren, opstarten en managen. MareVisie heeft diepgaande proceskennis binnen deze 5-tal sectoren. Wij zijn goed op de hoogte van de interne processen, en de producten en diensten die binnen uw sector geleverd worden. De projectmanagers van MareVisie staan voor u klaar.

 

 

Voordelen projectmanagement Voorschoten, Leiden en Den Haag

Bij MareVisie weten wij dat organisaties projectmanagers en -medewerkers harder nodig hebben dan ooit. Wij zorgen ervoor dat u uw rol als projectmanager of -medewerker optimaal kunt vervullen. U krijgt inzicht in uw eigen gedrag en versterkt uw rol als projectmanager. Zo leert u methodieken en technieken toepassen die echt werken en u behaalt uitstekende resultaten door efficiënt en effectief samen te werken.

 

 

De MareVisie Projectmanager

Al onze collega’s zijn bekend met verschillende projectmanagement methodes zoals PRINCE2 en Agile. Als er binnen uw organisatie al een projectmanagement methode wordt gebruikt dan sluiten wij ons daarbij aan. Daarbij geven we gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast zijn wij getraind op het gebied van soft skills (o.a. IPMA en NLP), omdat het realiseren van projecten toch vooral ‘mensenwerk’ is. Samen met u gaan we dieper in op het vraagstuk en zoeken we naar een passende oplossing.

 

 

Contact

Heeft u het idee dat uw projecten vastlopen? Of bent u op zoek naar hulp bij projectinitiatie? Wij verbinden mensen en technologie met passie en persoonlijke aandacht. MareVisie geeft uw bedrijf regie over verandering, zorgt voor balans en houdt uw medewerkers aangesloten. De projectmanagers van MareVisie gaan graag de uitdaging aan, geven niet makkelijk op en willen resultaat.

 

Industrieweg 94
2254 AE Voorschoten

071 – 8200258
info@marevisie.nl