Experts Insight Netwerk

Wil je je inhoudelijk verdiepen in relevante (technische) ontwikkelingen in de maatschappij? Of heb jij juist sterke inhoudelijke kennis over een bepaald onderwerp? Of wil je al tijdens je studie meer kennis opdoen over specifieke technische onderwerpen?

Meldt u dan aan als lid van de MareVisie Expert insights netwerk.

In een professionele omgeving gaan we inhoudelijk aan de slag over relevante onderwerpen. U kunt hierbij denken aan opdrachtgeverschap, energietransitie, agile & lean of smart city.

Het doel is dat eenieder zich per onderwerp vooraf verdiept. Op zo’n avond staat sparren met elkaar, en leren van elkaar, hoog in het vaandel. Voor specifieke expertise maken we gebruik van professionals om onze skills verder te vergroten. Zo krijgen we inzichten in het onderwerp en worden we langzaamaan misschien wel zelf de expert. Ook benutten wij deze onderwerpen, om als relevante content op onze website en social media kanalen te plaatsen. Die we ‘en groupe’ kunnen delen.

Door het publiceren, reageren en delen, in de digitale wereld creëren we samen uw eigen merknaam op internet. Dat is van belang bij het profileren als deskundige op een bepaald gebied of bij het vinden van de ideale baan.

Bent u geïnteresseerd, neem dan direct contact op met Fione den Outer (f.denouter@marevisie.nl)

Deze bedrijven gingen u voor