Projectmanager

Iedere organisatie die met projecten  te maken heeft kan gebruik maken van onze interim projectmanagers. Projectmanagement is ons vak. Professioneel projectmanagement zorgt dat projecten op tijd geleverd worden en ze voorkomt dat het te duur uitvalt. Met de juiste projectmanagement tools en project communicatie zorgen wij ervoor dat uw medewerkers geïnformeerd en gemotiveerd om het juiste resultaat te leveren. De missie van MareVisie is om voor, en met u, projecten succesvol te realiseren, daar hebben wij de juiste projectmanagers voor.

Projectmanagement is maatwerk. Een project kent meerdere fases en wij helpen graag vanaf de initiatie van een project, als het projectdoel alleen nog in de hoofden zit, maar stappen graag ook op andere moment in. Ook bij een vastgelopen project kunnen wij inspringen. Wij hebben projectmanagers in huis met vele jaren ervaring, maar ook gedreven starters die een project tot een goed einde kunnen brengen. Bij ieder project zorgen we dat er binnen MareVisie begeleiding is die op de achtergrond meekijkt met wat er voor uw project nodig is. Onze collega’s zijn gespecialiseerd om in de rol van projectleider uw projecten tot een goed einde te brengen.

Behoefte aan een vliegende start met uw project? Bekijk dan onze QuickWin Project Initiatie Workshop.

Door MareVisie het projectmanagement van uw project te laten uitvoeren, investeert u in projectsucces. Projecten die vastlopen of veel te laat worden opgeleverd zijn vele malen duurder. Dit legt immers beslag op uw waardevolle resources die zich op dat moment niet op andere zaken kunnen richten. Goed projectmanagement zorgt voor, controle in uw organisatie, gemotiveerde projectmedewerkers en betere projectresultaten. Behoefte aan advies op gebied van projectmanagement? Neem contact met ons op, we denken graag mee over mogelijke oplossingen.

QuickWin

QuickWin
projectmanager

Project Initiatie Workshop

U overweegt een project te starten, maar twijfelt of de Business Case positief is, en wat de impact op uw organisatie is.

1.750 EUR ex. BTW

  • Intakegesprek
  • Workshop van ½ dag
  • Oplevering Business Case en aanbevelingen

Een vliegende en onderbouwde start van uw project!

Heeft u het idee dat uw projecten vastlopen? Of bent u op zoek naar hulp bij uw projectinitiatie?

Onze collega’s zijn erin gespecialiseerd om in de rol van projectleider uw projecten op een gecontroleerde manier tot een succesvol einde te brengen. Wij hebben expertise in ICT, processen en techniek in diverse branches.

We bespreken dus graag met u waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. De collega’s van Marevisie staan voor u klaar.

Wij horen graag van u!

Benieuwd naar onze andere QuickWins? Vind ze hier!

Deze bedrijven gingen u voor