Business Consultancy

Om uw bedrijfsdoelen te bereiken heeft u ervaring en een vooruitziende blik nodig. Met de dienst business consultancy helpt MareVisie bedrijven, om op basis van beelden van de toekomst, de strategie te definiëren. Samen met experts op het gebied van projectmanagement, bedrijfsvoering, procesinrichting en organisatieveranderingen werken we dat uit in een roadmap. Het doel is om met de inzet van business consultancy de operationele en strategische processen binnen een onderneming succesvoller te laten verlopen.

MareVisie voorziet u van deskundig advies en ondersteunt bij de implementatie van een nieuwe strategie of andere wijzigingen binnen uw organisatie. Onze collega’s zijn onafhankelijk en objectief. Zij worden voor een bepaalde periode onderdeel van uw organisatie om een project op te zetten en te implementeren. Zodat zij na afloop de resultaten kunnen borgen en monitoren. Met business consultancy, gaat u met vertrouwen de toekomst tegemoet. We bespreken graag met u waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn. In diverse domeinen zijn wij actief, maar onze ervaring in de sectoren techniek en IT voeren de boventoon.

Bedrijfsprocessen behoren tot de kern van een organisatie. Effectief management hiervan is essentieel om de strategie en visie van uw bedrijf te ondersteunen en de bestuurbaarheid te behouden.

Lees meer

Onze experts ondersteunen uw strategie ontwikkeling en hebben ervaring met strategiemodellen, executie en implementatie.

Lees meer

Verandering is een proces waar veel bij komt kijken, zowel bij de voorbereiding als bij de uitvoering. Professionele ondersteuning inroepen bij grote veranderingen binnen uw organisatie is geen overbodige luxe. Onze experts brengen de invloed in kaart op uw personeel, de informatiestromen, de organisatie, financiën en communicatie.

Lees meer

Bij het doorvoeren van veranderingen binnen uw organisatie is het belangrijk dat medewerkers goed geïnformeerd zijn en de veranderingen steunen.

Lees meer

Ralph van Houdt

Ralph van Houdt

Managing Director

Michiel Hoogmoed

Michiel Hoogmoed

Manager Operations

 

 

Al onze collega’s zijn bekend met verschillende projectmanagement methodes zoals PRINCE2 en Agile. Als er binnen uw organisatie al een projectmanagement methode wordt gebruikt dan sluiten wij ons daarbij aan, en geven we gevraagd en ongevraagd advies.

Daarnaast zijn onze medewerkers hoog opgeleid (WO niveau, het merendeel in beta studies) , proactief en flexibel en zijn zij getraind op het gebied van soft skills (o.a. IPMA en NLP), omdat het realiseren van projecten toch vooral ‘mensenwerk’ is.

Wij denken met u mee en kunnen op tijdelijke basis veel werk uit handen nemen.

Deze bedrijven gingen u voor