Vacatures Medior Consultant of Projectmanager

MareVisie is ter uitbreiding voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een medior consultant, die de project engineers en de projectmanagers gaat ondersteunen in de project managementprocessen en de change management procedures ten aanzien van document control en op te leveren doelstellingen/ deliverables. Je werkt binnen een projectteam die ondersteuning geeft aan multidisciplinaire projecten.
De vacature biedt de mogelijkheid om te ontwikkelen op het gebied van project management PMO en om door te groeien naar de rol van projectleider. Ook krijg je de kans tot het volgen van trainingen op het gebied van projectmanagement.

Lijkt het je wat? Deze rollen zijn beschikbaar

  • Medior projectmanager met een stevige technische bagage met mogelijk affiniteit met IT
  • Medior IT projectmanager met een (eventueel bijna) afgeronde IT opleiding
  • Medior Project engineer met kennis, ervaring en/of affiniteit met het nucleaire domein
  • Medior Consultant die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van (asset) data management en data privacy
  • Medior (IT) Consultant of (IT) Projectmanager met affiniteit voor sales

Een afgeronde technische of bedrijfskundige HBO/WO opleiding, heeft de voorkeur. Maar we staan we ook open voor mensen die in de laatste fase van de Bachelor of Master alvast bij ons aan de slag willen. Natuurlijk is het mooi als je ervaring mee brengt in een bepaald gebied maar nog veel belangrijker vinden wij jouw drive. Het enthousiasme om je helemaal in een onderwerp te verdiepen, je dat eigen te maken en er in projecten klanten mee te kunnen helpen is wat ons betreft nog veel belangrijker dan dat je al veel ervaring hebt. Die kun je bij ons verder opdoen.

Ben je er aan toe om aan de slag te gaan en de vervolg stap te zetten neem dan direct contact op met Michiel of Ralph

Ralph van Houdt
r.vanhoudt@marevisie.nl
06-14429340
Michiel Hoogmoed
m.hoogmoed@marevisie.nl
06-41015542