Samenwerking MareVisie en AEGEE-Delft

Als MareVisie staan wij voor de toekomst. Zo zijn wij veel bezig met duurzaamheid, zowel in ons eigen bedrijf als de bedrijven waarin onze werknemers werkzaam zijn. Het klimaat en milieu zijn echter niet de enige manieren hoe wij willen investeren en helpen aan de toekomst. De volgende generatie is daarin ook erg belangrijk. Al ruim 20 jaar ondersteunen wij de studenten rugbyclub van Delft, SRC Thor, en nu hoort daar al bijna een jaar ook AEGEE-Delft bij.

Vandaag lichten wij AEGEE-Delft uit. AEGEE staat voor Association des États Genereaux des Étudiants de l’Europe, letterlijk vertaald Vereniging van de Generale Staten van de Europese Studenten. AEGEE-Delft is dus onderdeel van een groter geheel; AEGEE-Europe. Door het jaar heen worden er veel evenement gehouden die gaan om het verbinden van culturen, maar ook over zelfontwikkeling. Iets waar MareVisie bij kan helpen. Op lokaal niveau ondersteunen wij de verenigingen door workshops voor het bestuur en haar leden.

Zo geven wij workshops aan het nieuwe bestuur over leiderschap en structuur binnen verenigingen. Hierin worden ze klaargestoomd voor het bestuursjaar dat ze te wachten staat en krijgen ze tools aangereikt om te gebruiken. Een bestuursjaar is een perfecte gelegenheid om bekend te raken met leiderschap en wij zijn als MareVisie erg trots om AEGEE-Delft te ondersteunen in het geven van de eerste bouwstenen in deze leerervaring.

Ook hebben we in het afgelopen jaar, 3 sessies aan workshop gegeven over LinkedIn. Het platform wordt steeds populairder onder werkgevers en werknemers en is daarom een belangrijk onderdeel voor studenten om nu al bekend mee te raken. Onder leiding van onze LinkedIn expert Fione werden leden van AEGEE-Delft en Thor wijs gemaakt in de wereld van LinkedIn.

Deze samenwerkingen zijn voor beide partijen erg leerzaam en zullen in de toekomst ook zeker nog samenwerken met het bestuur van AEGEE-Delft om voor haar leden nog meer workshop te kunnen verzorgen.