In gesprek met Femke

Wie zijn de mensen achter ons werk? De gezichten van MareVisie die zorg dragen voor verschillende  projecten bij onze klanten? We stellen onze medewerkers graag aan je voor.

Vandaag stellen we Femke voor, en sportieve dame. Bij uitstek is MareVisie een goede leerschool voor Femke aangezien zij goed is in uitstellen ;.)  Weten wat haar ambities en plannen zijn? Lees het interview met Femke.

Vertel, wie is Femke?
Ik ben eerstejaars student Technische Bestuurskunde in Delft en woon in een studentenhuis in Delft maar ook nog half thuis met mijn ouders en broer in Wassenaar.

Sporten doe ik graag, met twee keer in de week hockey en afgelopen jaar skileraar te zijn geweest in Oostenrijk geweest, kan ik wel zeggen dat ik sportief ben. Vrienden zeggen dat ik zorgzaam, grappig en betrokken ben. Dat is een mooie eigenschappen en beschouw dat als een mooi compliment. Een mindere eigenschap is dat ik altijd alles uitstel. Wat dat aangaat kan ik nog wel iets van het projectmanagement vak leren.

Wat doe je in je vrije tijd?
Het liefst zou ik iedere maand naar mijn lievelingsstad Londen gaan, de sfeer die daar hangt is wat mij betreft heel erg mooi. Maar Japan staat ook nog op mijn lijstje, omdat de cultuur daar mij erg intrigeert. Ook besteed ik veel tijd aan familie en vrienden en lekker eten, het liefst Thais en warm eten tussen de middag.

Wat doe je bij MareVisie?
Voor MareVisie heb ik verschillende banen gehad in de horeca. En maakte ik sieraden voor een sieradenbedrijf, daar verzorgde ik de sales en bracht nieuwe verkooppunten aan. Bij MareVisie verzorg ik als een van de leden van het content team de content voor o.a. LinkedIn.

Welke uitdagingen zie jij voor jezelf bij MareVisie. En wat motiveert jou om naar je werk te gaan?
Schrijven over onderwerpen die voor mij nieuw zijn, is best lastig. Aan het begin moet ik dan even uitzoeken hoe de onderwerpen precies in elkaar zitten. Je moet goed zijn in onderzoek doen en luisteren. En het is belangrijk dat je de verkregen informatie weet om te zetten naar een interessant en aantrekkelijk artikel zodat de lezers jouw stuk met plezier lezen.

Het leuke aan MareVisie is dat je met allerlei verschillende mensen samenwerkt. En met het schrijven van diverse content stukken leer ik veel over zeer uiteenlopende onderwerpen. En met de deadlines voor de artikelen kan ik werken aan mijn uitstelgedrag.