Dit is Nine

Wie zijn de mensen achter ons werk? De gezichten van MareVisie die zorg dragen voor verschillende projecten bij onze klanten? We stellen onze medewerkers graag aan je voor.

Nine, onze 5ejaars Nanobiology studente is net gestart als contentwriter bij MareVisie. Als AEGEE-Delft lid houdt ze natuurlijk van reizen. Benieuwd wat haar ambitie en plannen zijn? Lees het interview met Nine.

Hoe ben je met MareVisie in contact gekomen? En wat ga je doen bij MareVisie?
Ik ken MareVisie door vrienden uit mijn studentenvereniging AEGEE die er al werkten. Afgelopen jaar ben ik bestuurslid geweest en ben daarbij binnen de vereniging veel bezig geweest met promotie. Vanuit de connectie van AEGEE-Delft en MareVisie vervul ik nu als onderdeel van een contentteam de functie van contentwriter bij MareVisie.

Kan je wat
meer over jezelf vertellen Nine?
Jazeker, op dit moment ben ik bezig met mijn bachelor Nanobiology aan de TU Delft en de Erasmus Universiteit in Rotterdam, inmiddels al weer als vijfdejaars. Ook volg ik nog de minor Geneeskunde voor technische studenten aan de Erasmus Universiteit en Universiteit Leiden.

Samen met mijn 10 huisgenoten woon in een studentenhuis in Delft, een gezellige bende dus. Dat is soms wel lastig want ik ben een perfectionist en een beetje ongeduldig. Dit zijn wel eigenschappen die met enige regelmaat botsten. Perfectionisme neemt wel vaker de overhand omdat ik soms ook onzeker kan zijn, dus ik wil graag goede dingen afleveren. Daarentegen kan ik ook slordig zijn. Als je nu mijn kamer zou binnen komen is het een ravage maar daar hebben mijn mede huisgenoten niet zo’n last van.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik praat veel over vakanties maar ik ga natuurlijk het liefste op vakantie, meestal korte stedentrips. Dat geeft mij keer op keer het gevoel er echt even tussenuit te zijn, heerlijk ontspannen en mooie herinneringen maken. Op mijn wensenlijstje staan Canada en Australië. Ik kijk uit om de wereld buiten Europa te kunnen ontdekken en daarbij waarschijnlijk, hoe cliché ook, ook mijzelf. Eigenlijk kan ik enorm van de zon genieten, dus kan mijn vakantiebestemming overal zijn. Mijn lievelingsplek is dan ook geen locatie maar een plek waar de zon schijnt, de vogels fluiten en gezelligheid aanwezig is. Dit zou dus kunnen zijn in een ver land aan het strand, maar ook in de voortuin mijn studentenhuis. Ook kan ik genieten van een avondje Netflixen, lezen of een wandeling door het bos. Om mijn conditie op peil te houden probeer ik elke week tenminste één keer te zwemmen bij mijn sportvereniging.

Welke opmerking is je altijd bijgebleven?
Eerlijkheid duurt het langst. Ik kan hierdoor dus ook niet of heel slecht liegen, wat natuurlijk een goed ding is. Maar soms kan een leugen om bestwil wel praktisch zijn. Mensen die mij goed kennen weten dat ik niet graag over mijzelf praat en mij ook niet snel open stel naar anderen. Mijn vrienden beschrijven mij als lief, zorgzaam en detail gericht. Een mooi compliment waar ik een beetje stil van wordt. Ik vind het fijn om zorgzaam te zijn, dus klaar staan voor vrienden die door een lastige tijd gaan doe ik graag.

Welke uitdagingen zie jij voor jezelf bij MareVisie. En wat motiveert jou om naar je werk te gaan?
Zonder laptop en notitieboekje kom ik een dag bij MareVisie niet door. Met het schrijven van content komen vaak random ideeën op, die je direct wilt opschrijven voordat je het vergeet. Sowieso ben ik van papier. Een digitale agenda kan voor mij alleen bestaan naast een papieren agenda.

Met een team van contentwriters gaan we ons verdiepen in de vakgebieden waarin MareVisie werkzaam is. Op deze manier kan ik veel leren en mijn creativiteit gebruiken om over deze onderwerpen het verhaal of onze dienst duidelijk te maken aan onze verschillende doelgroepen.

Ik kijk ernaar uit om telkens weer wat te leren binnen MareVisie. Het haalt mij uit mijn comfort zone en als bedrijf biedt MareVisie mij ook een warm en veilige thuishaven om mijzelf te verdiepen in technische verhalen waar ik weinig vanaf weet.