Vacature: Junior Consultant

Junior Consultant

MareVisie is ter uitbreiding voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar een junior consultant, die de project engineers en de projectmanagers gaat ondersteunen in de project managementprocessen en de change management procedures ten aanzien van document control en op te leveren doelstellingen/ deliverables. Je werkt binnen een projectteam die ondersteuning geeft aan multidisciplinaire projecten.
De vacature biedt de mogelijkheid om te ontwikkelen op het gebied van project management PMO en om door te groeien naar de rol van projectleider. Ook krijg je de kans tot het volgen van trainingen op het gebied van projectmanagement.

Lijkt het je wat? Dit is wat je gaat doen.
Je biedt ondersteuning bij het op- en samenstellen en opleveren van project management documenten en change Management documenten. Dit stel je samen aan de hand van templates en werkinstructies in samenwerking met de project engineers (PE) en projectmanagers (PM), die samen met jou de inhoud hiervoor aanleveren.
Je verzorgt samen met PE en PM de opvolging van deze documenten a.d.h.v. de processen. Ook  verwerk je de reviews van het team in de documenten en volgt samen met de PM de goedkeuringsronde/autorisatie op (handtekeningen verzamelen). Wij verwachten je aanwezigheid bij projectteamvergaderingen, en je bent in staat goede verslaglegging te doen.
Verder werk je samen met de PE E&I op technisch gebied. En op aangeven van PE E&I zorg je voor opname van de technische inhoud in de projectdocumenten.

Wat breng jij mee?

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma (bij voorkeur richting technische bedrijfskunde).
  • Je hebt tenminste een aantal jaren werkervaring in een technische- of projectenomgeving bijvoorbeeld als Document Controller of project engineer. Je hebt ervaring met multidisciplinaire projecten.
  • Je bent goed bekend met MS Office,
  • Je bent bekend met projectmanagement methodieken als Prince2
  • Je bent communicatief vaardig en oplossingsgericht
  • Je staat sterk in je schoenen en bent vasthoudend
  • Je bent in staat gestructureerd te werken
  • Je bent bekend met het opstellen en geven van een presentatie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Interesse?

Deze baan biedt een uitdaging voor iemand die geïnteresseerd is in Project- en Change management en wellicht in de toekomst een job als projectleider of projectmanager ziet zitten/ambieert.
Heb je interesse in deze vacature of heb je er vragen over, neem dan voor meer informatie contact met ons op:

Ralph van Houdt
r.vanhoudt@marevisie.nl
06-14429340