In gesprek met Daan

Wie zijn de mensen achter ons werk? De gezichten van MareVisie die zorg dragen voor verschillende projecten bij onze klanten? We stellen onze medewerkers graag aan je voor.

Daan is dit voorjaar begonnen bij MareVisie. Naast project assistent bij MareVisie is hij ook nog student èn voorzitter bij AEGEE Delft. We zouden hem bijna Speedy Gonzales noemen, aangezien hij snel werkt, veel tegelijk doet, van Formule 1 houdt en in no-time contact legt met anderen in zijn omgeving.  In dit interview spreken we met Daan over wie hij is en wat zijn drijfveren zijn.

Kan je wat over jezelf vertellen?
Jazeker… Ik ben Daan en ik woon met drie huisgenoten in Delft. Ik studeer op het moment nog steeds, heb dit jaar mijn Technische Bestuurskunde bachelor aan de TU Delft afgerond. Ik doe nu een bestuursjaar bij AEGEE Delft waar ik de president ben. Bij MareVisie werk ik sinds mei als project assistent.

Wat is AEGEE Delft?
AEGEE Delft is een studentenreisvereniging waar gezelligheid en reizen centraal staat. Het is voor studenten in Delft dé plek om buiten de studie jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen. Er staan vijf pijlers centraal: Gezelligheid, reizen, Europees netwerk, community en zelfontplooiing.

Ik ga volgend jaar de master Engineering and Policy Analyses doen (ook bij de TU Delft). *Noot van de redactie; Daan heeft zijn bachelor thesis met een 9 heb afgerond!
Als student ben ik iemand die je kwijt raakt op een feestje en om de 10 minuten met iemand anders ziet praten. Erg uitgaand en open, dus rustig zou ik mezelf ook niet noemen. Maar ik kan, zeker zakelijk, netjes zijn als het moet. Maar mijn oerinstinct is toch altijd snelheid boven kwaliteit. Maar in mijn werk heb ik dat inmiddels wel veranderd, kwaliteit schijnt daar er toch soms een beetje er toe te doen😀.

Waarvan ken je MareVisie?
Ik ken MareVisie via Larissa en Finn, zij zijn beiden werkzaam bij MareVisie en lid bij AEGEE-Delft. Fione kwam bij het AEGEE bestuur langs om te praten over sponsoring. Daar werd ik erg enthousiast van de verhalen die ik over dit bedrijf hoorde.

Wat zijn je drijfveren, waar krijg je energie van?
Mijn leergierigheid, dat zit in meerdere dingen. Zoals AEGEE’ers altijd zeggen: “See you somewhere in Europe”. Europa is dan ook mijn favoriete plek, daar zijn avonturen en nieuwe vriendschappen te vinden. Maar ook in het werk, nieuwe dingen leren en verrijken van mijn kennis vind ik leuk. Ook kan ik helemaal opgaan in de politiek en dan met name de Amerikaans politiek.

Energie krijg ik van een kop koffie, die staat standaard op mijn bureau en chillen met vrienden is ook een oplader voor mij. Verder kan ik genieten van de eerste zonnestralen na de winter als het een beetje warmer wordt. Maar het wordt pas echt feest als de bordspellen en frikandellen op tafel komen.

O.K…. het moet natuurlijk geen halleluja verhaal worden want ook ik heb minder goede kanten; ik ben een beetje een frunniker, ik zit altijd een beetje te klieren met de spullen die in mijn buurt zijn. En ik heb ook een slechte gewoonte voor mijn portemonnee; Thuisbezorgd.

Over het algemeen ben ik dus een goede en veelvuldige prater die ook goed kan luisteren. Wat goed van pas komt in mijn rol van project assistent bij MareVisie. Het is voor mij een leerzame en uitdagende baan, die goed past.