In transitie naar een duurzamere en circulaire economie

Woensdag 18 mei 16.30 – 18.00 uur
Circulaire economie

Europa is in transitie naar een duurzamere en circulaire economie. Veel bedrijven zien in de circulaire economie kansen voor nieuwe verdienmodellen.
Daarnaast wil het bedrijfsleven meer verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken en vraagt een groeiende groep zich af: ik wil iets met duurzaamheid; wat kost het en wat levert het mij op?

Arthur ten Wolde, onze gastspreker, geeft uitleg op deze vragen en deelt zijn tips. We bespreken de economische kant van circulariteit, de kansen, urgentie en wat de overheid moet doen. Arthur is directeur van Ecoprenur.eu, de politieke stem van groene bedrijven in Europa, die pleiten voor een CO2-neutrale, inclusieve en circulaire economie.

Voor deelname, stuur een mail naar f.denouter@marevisie.nl

Gastspreker: Arthur ten Wolde