Vacature: Security Engineer

Security Engineer

Dit is wat je gaat doen.
Jouw opdracht is om projecten te ondersteunen bij het nemen van de juiste van security maatregelen, conform het security beleid van de opdrachtgever. Je ontwikkelt en beoordeelt de fysieke- en IT security maatregelen. Kan jij zorgen voor een adequate implementatie van security maatregelen? Die aan wet- & regelgeving en het corporate security beleid voldoen? Dan zoeken we jou!

Wat breng jij mee?
• Je hebt kennis van zowel fysieke als IT-security maatregelen en informatie beveiliging.
• Je bent in het bezit van een HBO diploma (bij voorkeur richting IT).
• Je hebt 3-5 jaar werkervaring in een technische- of projectenomgeving.
• Je bent communicatief vaardig en oplossingsgericht.
• Je bent gewend om initiatief te nemen en je hebt analytisch vermogen.
• Je bent in staat gestructureerd te werken met de juiste risico perceptie.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Interesse?
Deze baan biedt een uitdaging voor iemand die geïnteresseerd is om dit vak binnen de organisatie van MareVisie verder uit te werken. MareVisie helpt bedrijven strategie te ontwikkelen, en deze te realiseren door de juiste projecten te definiëren en uit te voeren. Altijd op het snijvlak van IT, processen en techniek. Onze experts excelleren dan ook in het verbinden van mensen en techniek met passie en persoonlijke aandacht.

Als MareVisie ondersteunen we klanten op meerdere gebieden. Security en ook Compliance spelen in veel van onze projecten een rol. Het wordt dan altijd als een geïntegreerd onderdeel binnen het project opgepakt. Met deze uitbreiding willen we onze propositie verder ontwikkelen om ons daarmee duidelijker naar onze klanten te kunnen profileren. Vanuit onze vestiging in Voorschoten bedienen we organisaties in Nederland en ook daarbuiten. Tegenwoordig doen we dat veelal hybride. En is de plaats van het werk een combinatie van bij de klant, op ons kantoor en thuis.

We zoeken altijd naar een optimum voor de klant, de medewerker en voor MareVisie. Het beperken van CO2 uitstoot door onnodig reizen te voorkomen wordt daarbij steeds belangrijker. Als MareVisie willen graag een meer dan gemiddelde bijdrage leveren aan verduurzaming en klimaat adaptatie. Wil je meer van ons weten en deze vacature die we op korte termijn in willen vullen neem dan contact met ons op:

Ralph van Houdt
r.vanhoudt@marevisie.nl
06-14429340