Elk avontuur vraagt om een nieuwe stap

Woensdag 24 november 16.30 – 18.00 uur
Elk avontuur vraagt om een nieuwe stap!

Als bedrijf ben je vaak aan het pionieren. “Gewoon doen en kijken waar je tegenaan loopt” is een veelgehoorde conclusie uit onze duurzaamheidscafés. Doe mee aan het MareVisie Duurzaamheidscafé en pionier met ons mee.

In dit café spreekt Zoë over pionieren en geeft praktische tips om acties om te zetten in resultaat. Wij kennen Zoë vanuit de rugbyclub SCR Thor. Samen met haar partner Olivier reizen zij al vier jaar de wereld rond in zes verschillende reismethodes. Kanoën, wandelen, fietsen, skiën en skaten. Pionieren en reizen op eigen kracht, dat is waar het duurzaamheidscafé van 24 november over gaat. In totaal hebben zij 40.900 kilometer afgelegd op menselijke kracht, de lengte van de evenaar, een cirkel om de aarde. Dit café zal een inspirerende middag zijn waarin zij u uitdagen om te pionieren. Elk avontuur vraagt immers om een nieuwe stap. Doe je mee?

Gastspreker: Zoë Agasi, avonturier en auteur van Reizen op eigen kracht.