Even voorstellen – Larissa

We hebben een nieuwe collega bij MareVisie en dat is Larissa, junior projectmanager & projectondersteuning.

Larissa woont in Delft en is op dit moment bezig met de Master Engineering and Policy Analysis. En daarbij werkt ze nu ook voor MareVisie. Dat is best een uitdaging, maar vertelt Larissa…. “Ik ben erg in detail georiënteerd en af en toe een beetje pietje precies. En dat zie je ook in mijn dagelijks leven. Ik ben het meest op mijn gemak als mijn huis op orde is. Als ik op reis ga dan zie ik mijn koffer als een 3D puzzel. Alles heeft een plekje en alles valt als een legpuzzel in elkaar, netjes opgevouwen en geordend. Mijn persoonlijke kalender is ook een soort puzzel. Alles past mooi in elkaar, maar loopt er iets uit, dan moet ik mijn planning helemaal omdraaien. En daar komen goede en slechte eigenschappen naar voren.”

Dus met dat werken en studeren komt wel goed denken wij. MareVisie en Larissa kennen elkaar vanuit de rugbyclub SRC Thor. MareVisie sponsort SRC Thor en Larissa was verantwoordelijk voor communicatie rondom het contract.

Larissa wordt door de mensen om haar heen als charismatisch, oplettend en gemakkelijk-in-de-omgang ervaren, wat wij natuurlijk direct herkennen.

Privé houdt ze dus echt van puzzels en raadsel en natuurlijk van Rugby. Zij is een mensen mens en spendeert haar tijd het liefste met familie en vrienden. Daarnaast kan ze altijd wel genieten van een film of een goed boek. Ook houdt ze ervan om lekkere dingen te bakken zoals muffins, taart, quiche, of haar favoriete gerechten Lasagne en Ziti.

De laatste vakantie van Larissa was naar Denemarken waar ze kennis maakte met de Hoptimist. Een swingend poppetje ontworpen door de  Deense meubelontwerper Gistav Ehrenreich (zeer bekend in de jaren ’70). Deze Hoptimisten verspreiden een goed humeur. De lijfspreuk van Larissa “Do what makes you happy” sluit hier dus volledig bij aan. De hoptimist staat dan ook standaard op haar bureau.

Op onze laatste vraag; welke uitdagingen heb je in je functie? Antwoord Larissa, “Ik ben nog iets te junior om hier echt iets over te zeggen maar ik weet zeker dat er wat uitdagingen mijn kant op zullen komen met de tijd. Elke dag brengt weer iets nieuws en ik kijk ernaar uit om nieuwe dingen te leren of nieuwe dingen te doen.

Welkom Larissa bij het team en veel succes!