Even voorstellen – Chris

Graag stellen wij onze collega Chris aan je voor. Chris is 30 jaar en woont in Delft samen met een oud studiegenoot en een mederugbyspeler.

Hij werkt ruim een half jaar bij MareVisie aan een opdracht als Document Controller bij een groot Europees kantoor in Rijswijk. In een team van 4 mensen verwerken zij aanpassingen op technische tekeningen. Ook voorzien zij de project medewerkers van technische informatie en brengen deze informatie infrastructuur en de processen voor hen in kaart.

Vanuit zijn jeugd is Chris al verbonden met water, wat begon bij de scouting. Vandaar dat hij naast zijn werk zijn afstudeerscriptie aan het afronden is voor de studie Maritieme Techniek aan de TU Delft waar hij het masterprogramma Marine Engineering volgt. Deze tak houdt zich bezig met de werktuigkunde aan boord van schepen, met name motoren en aandrijfsystemen.

MareVisie is sponsor van Studenten Rugby Club Thor, waar Chris ook speelt, op eerste rij, positie 1 of 3. Het clubhuis van de rugbyclub is een boot dus hoe mooi en passend is het dat hij (samen met 3 vrienden) de boot van SRC Thor heeft geheld en het groot onderhoud heeft laten uitvoeren. Een flink project wat natuurlijk goed gemanaged moest worden ;).  Dat laten we natuurlijk graag aan hem over. Ook heeft hij tijdens zijn afstuderen een installatie gebouwd om water in diesel te mengen, om dit vervolgens in een dieselmotor te stoppen. En met succes, de motor draait nog!

Door de technische kennis van zijn studie en de organisatorische en praktische vaardigheden bij de rugby vereniging, kan Chris zich uitstekend handhaven in een projectorganisatie. Daarin komen deze twee ingrediënten, techniek en organisatie, namelijk altijd terug bij MareVisie.

Qua ontspanning gaat hij graag het Nederlandse water op, lekker met een bootje en is hij liefhebber van wintersport. Ook staan er plannen klaar om met zijn (tweeling)broer een mooie reis maken, waarnaar toe vinden ze niet zo heel belangrijk. Naast varen en reizen speelt hij dus Rugby en op de club doet hij de nodige klusprojecten. Minstens een keer per week steekt Chris de handen flink uit de mouwen en geeft een draai een flinke pan Curry, Rendang, Boeuf bourguignon oid. Met zijn credo “de beste raad is voorraad” heeft hij altijd wel een maaltje klaar staan.

Het lijkt ons een uitnodiging voor de collega’s om een keertje bij hem te komen eten!