verander communicatie

​In deze snelle veranderende wereld is goede communicatie een baken in onrustige tijden. We kunnen gerust spreken over verandercommunicatie.
Verandercommunicatie is letterlijk de communicatie die je inzet om een organisatie op de juiste manier belangrijke veranderingen door te laten maken. Het is erop gericht dat je vooruit denkt, de impact van veranderingen op de organisatie analyseert en de regie pakt met de juiste en effectieve communicatie. Zodat je kan inspelen op informatie die ook nog eens voortdurend wijzigt. Bij MareVisie hakken wij wel vaker met dit bijltje. Wij zijn al jaren gewend om op afstand te werken en hebben experts op het gebied van IT in huis. Werken op afstand is zeer efficiënt hetgeen ook nog eens duurzaam is.

Het grote verschil met reguliere communicatie zit ‘m in het feit dat verandercommunicatie geen apart of los traject is. Het is een geïntegreerd onderdeel van een project of programma met eigen afhankelijkheden en op te leveren producten. Verandercommunicatie gaat daarom hand in hand met change management of implementatie van een nieuwe strategie.

Professionele ondersteuning inroepen bij grote veranderingen binnen uw organisatie is geen overbodige luxe.

Zo kunnen wij Change management inzetten om verandering te plannen, te organiseren en te sturen. Door middel van het in kaart brengen van de invloed op uw personeel, de informatiestromen, de organisatie, financiën en communicatie. bewaken onze experts op deze manier het verloop van de bedrijfsvoering. Ook kijken we naar een duidelijke rolverdeling zijn tussen management, staf en werknemers. Met de bedoeling de inrichting van uw organisatie in kaart te brengen. Zodat het beter, sneller, kleiner, efficiënter, effectiever en winstgevender kan.

Change management