Even voorstellen

Even voorstellen

Vandaag stellen wij onze collega Fione den Outer, graag aan je voor. Deze dame is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van MareVisie. Vanuit missie, visie en strategie bestiert zij de communicatiekanalen. De projectmanagement branche was haar 2 jaar geleden nog wat vreemd maar inmiddels wel ingeburgerd in het technische, IT gerelateerde mannenwereldje. Naast MareVisie is zij zelfstandige en verzorgd ze de marketing, communicatie en events bij andere bedrijven.

“Thuis, zeker ivm COVID 19 was het afgelopen maanden druk. Met twee kinderen thuis van school en manlief die zo nu en dan ook thuiswerkt, kon er af en toe gevlucht worden naar het kantoor van MareVisie. Gelukkig heeft MareVisie genoeg ruimte en kunnen we voldoende afstand bewaren. Met een korte vakantie naar Spanje, Baskenland voor de hapjes en drankjes en de Spaanse Pyreneeën voor de nodige outdoor activiteiten is er weer wat mentale rust… Maar binnenkort volgt er gezinsuitbreiding door de komst van de pup Zsazsa en is het gedaan met de rust.

Met een goede en heldere content management strategie ondersteun je continue ontwikkelingen waar organisaties vandaag de dag mee te maken hebben. Communicatie heeft voor mij ook veel met creativiteit en beleving te maken. Ik doe overal ideeën op en gebruik die om de communicatie activiteiten in te zetten. Die ideeën komen voort uit contacten binnen netwerk, bedrijven en uit verre reizen waarbij ik met andere culturen in aanraking kom, in een andere omgeving en andere gewoonten. Ik kijk dan ook altijd hoe er gecommuniceerd wordt en wat ze wel/niet communiceren en met welk doel. Dat is voor mij ontspannend en inspirerend tegelijk.

Op het moment zijn we bij MareVisie gericht op toekomstbestendigheid. Duurzaamheid heeft mijn interesse. Hier lees, organiseer en schrijf ik veel over. Er is hierover zoveel te doen en op te pakken dat ik voorlopig genoeg inspiratie heb. Uiteraard blijf ik duurzaamheid en de ontwikkelingen in projectmanagement op de voet volgen en vergroot ik graag mijn netwerk. Zijn we nog geen connectie op LinkedIn? Stuur mij een verzoek en wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen”.