Teamlid

Reinier Rutten

Projectmanagement | Business consultancy

Een ingenieur gaat niet over 1 nacht ijs. De juiste strategie voor het oplossen van een probleem komt pas tot stand na een grondige analyse. Klanten goed adviseren betekent ook dat er een gezamenlijk beeld van het probleem is met bijhorende oplossingsmogelijkheden. Het meenemen van de kllant in het resultaat van de analyse is essentieel voor een goed begrip van de voorgestelde oplossing.
Een van mijn hobby’s is schaken. Schaken kent verschillende vormen met allemaal een eigen dynamiek. Een goede analyse met bijhorende mogelijke oplossingen komt in alle vormen voor. Zo zie ik de opdrachten bij onze klanten ook. We kunnen een hele goede strategie bedenken maar het is afhankelijk van het primaire proces van de klant en de dynamiek van de organisatie of die oplossing echt goed past. Als eenmaal gezamenlijk met de klant een oplossingsrichting gekozen is bouwen we daarop verder. Regelmatig wordt dat getoetst aan doelstellingen die van te voeren zijn afgesproken.