Teamlid

Marc Pieterse

Projectmanagement | programma support | proces analyse

In organisaties wordt door alle medewerkers hard gewerkt om gezamenlijk het beste resultaat voor de onderneming te leveren. Door de strategische doelen op de juiste manier te vertalen naar haalbare en meetbare KPI’s kunnen de bedrijfsprocessen en daarmee de resultaten voor klanten worden verbeterd. Het is belangrijk om een organisatie en medewerkers mee te nemen bij implementatie van KPI’s en daarbij ruimte te geven voor inbreng van andere inzichten zonder van de koers af te wijken. Daarmee groei je met de juiste meetbare KPI’s naar continue verbeteren van de dagelijkse operatie en het klantsucces. Ik zie veel parallellen in de sport. Als speler, coach en als scheidsrechter bij hockey zie je veel gelijkenissen met ons werk. Door ruimte met duidelijke kaders te geven kan er vooral door de spelers en ook publiek maximaal genoten worden van het spel. En hierdoor een toename in de spelvreugde en vooral verbetering van het niveau is waar ik veel van kan genieten.