Teamlid

Jan Kaper

IT-en proces architectuur | Project management

“Projectmanagement is de weg naar een doel. Formulering van het juiste doel en regelmatig tussentijds toetsen van het eindresultaat aan het doel is cruciaal voor projectsucces.” Vanuit IT en proces architectuur scheppen we de kaders voor het doel. Dat borgt toekomstbestendigheid van projectresultaten. Vanuit de luchtvaart-en ruimtevaarttechniek (TU Delft) en IT architectuur (Middlesex University) is kijken en denken in processen en systemen met de paplepel ingegoten. Dit heeft parallellen met mijn hobby’s: rugby, wielrennen, voetbal en fotograferen (met name van sport). De brede interesse en tegelijkertijd heel gedetailleerd inzoomen, maar ook weer uitzoomen gebruik ik ook in mijn dagelijkse werk. Dat helpt bij het echt goed doorgronden van details terwijl je de grote lijnen in het oog blijft houden.