TEAMWORK IN DE WERELD VAN PROJECTMANAGEMENT

Terwijl de eerste helft van het seizoen bijna over is voor de rugby dames van Thor, was het afgelopen weekend tijd voor een tweedaagse teambuilding. De MareVisie collega’s Fione, Charlotte en Geert presenteerden zondag, hoe teamwork er in de wereld van projectmanagement uit ziet, en met welke strategie MareVisie haar klanten helpt. Als hoofdsponsor van rugbyclub SRC Thor,  bieden wij leden kansen om mee te werken aan  projecten of afstudeeropdrachten. Met diverse presentaties en/of workshops die MareVisie geeft aan het bestuur laat MareVisie zien wat voor mogelijkheden zij bieden om tijdens je studie al werkervaring op te doen.

Fione verzorgde het ontbijt en trapte af met informatie over MareVisie en de band met SRC Thor. MareVisie kan voor de leden van SRC Thor van belang zijn voor afstudeerprojecten en carrière mogelijkheden. Daarnaast was Geert aanwezig voor een heuse ‘Scrumtraining’, waarbij er ook daadwerkelijk een rugby scrum werd opgezet om het te vergelijken met een scrum binnen een bedrijf. Met deze methodiek weet iedereen zijn eigen krachten te gebruiken en hoe dit in het bedrijfsleven toegepast kan worden.

Als derde spreker werd Pien Selbeck verwelkomt. Als oud-Thorlid en internationale rugby speelster wist zij de dames te motiveren en een enerverende presentatie neer te zetten over de weg naar Rio. Later op de dag verzorgde Pien ook de teambuildingactiviteit op het rugbyveld in Delft. Gedurende deze training werd er door middel van rugby gerelateerde activiteiten gekeken naar de samenwerking binnen het team en hoe dit beter kon. Erg leerzaam en zeker iets om mee te nemen het veld op, aldus de SRC Thor dames.